Ziarul de Duminică

Cui pe cui se scoate (Savoir-vivre II)/ de Ziarul de duminică

Cui pe cui se scoate (Savoir-vivre II)/ de Ziarul de duminică

Colecţii

Autor: Ziarul de Duminica

08.06.2012, 00:04 53

Noua editură Ponte a lansat o colecţie superbă, Savoir-vivre: cărticele care încap într-o palmă, pe teme dintre cele mai diverse, majoritatea traduceri, cu informaţii extrem de utile. Pot fi citite oriunde, dar, fapt foarte important, pot fi purtate oriunde pentru a fi consultate, chiar în buzunarul de la piept. Continuăm prezentarea aceastei colecţii.

Jean-Yves Arrive - 50 de reguli de aur ale interviului. Traducere de Elena-Cătălina Mihai. Interviul a devenit, în zilele noastre, un adevărat ritual prin care, mai devreme sau mai târziu, trece oricine. Şi, cu toate acestea, stângăciile şi stresul sunt inerente. Cartea vă răspunde la o suită de întrebări aparent banale, precum: "Cu ce mă îmbrac în ziua Z?" sau "Ce gesturi trebuie să fac?", ori "Cum să mă prezint?" şi "Cum să închei discuţia?". Într-o abordare directă şi susţinută de exemple, veţi descoperi sfaturi şi soluţii, începând de la căutarea informaţiilor despre instituţie şi până la felul în care să respiraţi sau să vă aşezaţi. Ajutându-vă să transformaţi discuţia de angajare într-o experienţă firească şi, mai ales, fructuoasă, cele 50 de reguli propuse de autor vă vor facilita obţinerea postului mult dorit sau, cel puţin ... a încrederii că veţi reuşi la următorul interviu!

Dr. Florence Solsona - 50 de reguli de aur pentru o siluetă perfectă. Traducere de Florenţa Simion. Cu toţii suntem preocupaţi de problema greutăţii. Regulile de aur ale acestei cărţi vin să clatine multe obiceiuri greşite de alimentaţie impuse, culmea! tocmai de regimurile de slăbire. Iată câteva principii sănătoase, care vă vor ajuta să slăbiţi fără niciun chin: nu vă cântăriţi în fiecare zi, oferiţi-vă şi câte o plăcere din când în când, scuturaţi frustrările, mâncaţi liniştit, fără să faceţi şi altceva în acelaşi timp, luaţi un mic dejun consistent, dejucaţi capcanele în care vă pot împinge aperitivele, nu înfulecaţi tot ce rămâne de la masă, aflaţi cum să puneţi capăt ciugulelilor, învăţaţi cum să vă descurcaţi în restaurante, nu vă încredeţi în brânzeturi etc. Găsiţi toate trucurile şi scutrăturile spre o siluetă perfectă, fără depresii şi fără regrete.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO