Ziarul de Duminică

Grimberg, a patra licitaţie/ de Ziarul de duminică

Grimberg, a patra licitaţie/ de Ziarul de duminică

Autor: Ziarul de Duminica

09.05.2014, 00:03 30

Miercuri, 14 mai 2014, la hotel Radisson BLU, Bucureşti, Casa de Licitaţie Grimberg organizează cea de-a patra licitaţie, „Artă. Credinţă. Regalitate”, în care urmăreşte promovarea unui număr important de artişti din tânăra generaţie, alături de lucrări remarcabile semnate de mari maeştri ai picturii româneşti. Casa de Licitaţie Grimberg a fost lansată la sfârşitul lunii septembrie a anului 2013. În cadrul evenimentului de săptămâna viitoare, pasionaţii de artă, colecţionarii şi investitorii vor putea astfel admira şi alege să liciteze pentru opere de valoare ale unor artişti bine cotaţi, mai cu seamă că fiecare eveniment are un element de noutate prin introducerea de noi categorii de obiecte de artă, în încercarea de a diversifica portofoliul cu piese a căror provenienţă se înscrie în diferite şcoli europene şi chiar piese reprezentative ale culturilor orientale, obiecte de cult, toate respectând standardele de calitate şi exigenţele promovate de Casa Grimberg.

Expoziţia lotului aferent licitaţiei poate fi vizitată: în perioada 5-10 mai la sediul Galeriei GRIMBERG, între orele 10:00-18:00. (în weekend, între orele 10:00-16:00) şi în perioada 13-14 mai, în holul sălii Atlas – Hotel Radisson Bucureşti, între orele 10:00-19:00.

 

FOTO: Fata cu lalele, de S. Mützner, 1927

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO