Ziarul de Duminică

Joc literar de vacanta (III)

24.08.2007, 00:53 13

Dragi cititori (fara indoiala inteligenti si cu simtul umorului, din moment ce sunteti cititorii mei!), va propun, in spatiul rubricii Pe alaturi, un joc literar (pe parcursul a trei saptamani). In fiecare numar eu reproduc o declaratie de dragoste (imaginara), iar dvs. trebuie sa ghiciti cine anume ar fi putut sa o faca. Este vorba de personalitati foarte bine cunoscute de dvs. din viata publica. Le-ati auzit adeseori vorbind la televizor. Daca le ghiciti pe toate trei, veti avea din partea mea drept premiu un exemplar din Istoria literaturii romane contemporane (2,950 kg, 196 lei!) cu autograf. Iata a treia (si ultima) declaratie.

De ce nu vrei, jigodia dracului?
Femeie! Tu nu esti femeie, esti dracu'! Ce-ai facut tu, cum ai facut tu, ca mi-ai sucit mintile si numai la tine ma gandesc? Esti pentru mine - mi-a explicat mie Dan Pavel cum se cheama chestia asta - o "obsesie". Te vad peste tot, chiar si pe gazon, la meciurile de fotbal. In loc sa-l vad pe arbitru, imbracat in negru, te vad pe tine, goala: alergi pe teren si-mi faci semne cu mana.
Eu sunt casatorit, femeia lui Dumnezeu, si eu judec crestineste, pentru mine nevasta e una pe Pamant. Ca si tara. Pentru mine nevasta si tara sunt tot ce am mai sfant. De nevasta ma ocup noaptea, de tara ma ocup ziua, de tine cand sa ma mai ocup? Esti o jigodie, asta esti, te-am citit din prima clipa, dar uite, chiar acum, cand iti zic jigodie, te iubesc de ma topesc.
De ce nu ma lasi, muiere, in pace? Pana mai ieri il visam numai pe ala ras in cap, de la fisc, acum te visez si pe tine, tot rasa, stii tu unde, trebuie sa stii, ca erai si tu in vis si sigur ti-aduci aminte.
Am zis-o si-o mai zic: eu am bani, ca Dumnezeu mi-a dat bani, si-ti cumpar un barbat cum vrei tu. Pun la bataie, la nevoie, si un miliard de euro (vad eu de unde ii iau, adun de la prieteni, sau fac un schimb cu aia de la armata, eu le dau o suta de euro si ei imi dau un miliard) numai sa nu ma mai ispitesti si sa ma impingi sa cad in pacat. Ti-l cumpar si pe Schwarzenegger sau poate il vrei pe Ronaldinho, tu hotarasti; atata doar sa nu mi-l ceri pe Cristian Tudor Popescu, ca asta nu e crestin.
Imi vine sa-i strang de gat si pe Schwarzenegger, si pe Ronaldinho, cand ma gandesc ca ti-ar cadea cu tronc. Ca eu te iubesc ca un nebun, chiar daca nu vreau sa te iubesc, ca nu vreau, asta-i adevarul. Poate ca mai bine ar fi sa te culci cu mine, in scop - tot Dan Pavel mi-a explicat cum se pune problema - "terapeutic". Sa te culci cu mine o singura data, atat, o singura data. Hai, femeie, nu te lasa rugata, ca unul sunt eu in tara asta si eu nu ma rog de nimeni. De ce nu vrei, jigodia dracului, hai, fii desteapta, macar sa vad cum ar fi daca ar fi. Hai, putin, macar un inceput, si nu-ti mai cer nimic, in viata mea! Iti jur, uite, ma si inchin!

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO