Ziarul de Duminică

PROMOTOR. Adevarata pasiune!

16.12.2003, 00:00 21

Numarul din luna mai al revistei ProMotor va ofera o viziune de perspectiva a fenomenului cabrio. Daca este sau nu oportun sa circulati in Romania cu parul in vant, daca o investitie intr-o masina cabrio este rentabila in tara noastra, ProMotor incearca sa raspunda la aceste aspecte, prezentandu-va si cateva alternative de cumparare.
In plus, pentru a descrie trairile dintr-o masina cu acoperis de panza, echipa ProMotor a testat trei variante de interpretare a acestui concept, variante ce vor sa ilustreze trei viziuni diferite: cea europeana prin BMW Z4, cea japoneza prin Honda S2000 si extravaganta viziune americana, prin Plymouth Prowler. Pentru ca testul sa fie complet, l-am invitat pe pilotul Horatiu Ionescu-Cristea sa conduca cele trei protagoniste.
Tot Horatiu a fost cel care a testat noul si inovativul model Mazda RX 8, mandru de motorul sau Wankel.
Iar pentru ca cititorii sunt dornici sa cunoasca evolutia pietei de masini de lux, echipa ProMotor s-a deplasat in Germania, unde impreuna cu pilotul de teste al revistei, George Grigorescu, am realizat primul test cu Maserati Quattroporte, limuzina de lux a firmei italiene, ajunsa la a cincea generatie.
Relatari din lumea Formulei 1 si a campionatului national de raliuri, unde echipajul Mach 1-ProMotor Edwin Keleti/Anton Avram a obtinut victoria in Trofeul A2,0, intregesc universul auto.
Cat despre moto, un interesant test realizat la viteza mare cu o Honda CBR 900 RR Fireblade va va da cu siguranta fiori.
Deci nu uitati, cereti numarul sase al revistei ProMotor, incepand cu data de 21 mai.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO