Ziarul de Duminică

Sfarsitul verii Undergroove

31.07.2000, 00:00 12



Este deja a treia saptamana de cand, in week-end, plaja de la 2 Mai gazduieste concerte de muzica underground, in cadrul seriei de evenimente "Ciuc Undergroove Summer Nights". Ciudatele sonoritati au fost raspandite pentru prima oara in eter (la mai mult de 1500 de wati!) pe 8 iulie, cand au concertat Class, Junkyard, DJ Horace D. si DJ Dream Doctor. Seria muzicii nonconformiste a continuat cu UFO&UMMO, DJ Tom Wilson si NSK; weekend-ul trecut a venit randul trupelor auie Paparude, Floodgate, Alien Pimp, Resonance, Baba Novac, Nuxe, Electronic Brothers si al DJ Seba 1394, DJ Dubase si DJ Vasile sa completeze seria "bizareriilor muzicale". Cu aceste concerte s-au incheiat si noptile "Ciuc Undergroove", organizate cu sprijinul postului de radio ProFM, nopti care au atras, timp de trei sfarsituri de saptamana, mii de persoane pe plaja de la 2 Mai.

Timisorenii de la UFO&UMMO organizeaza anual in Orasul Trandafirilor festivalul TMBase, editia din acest an fiind programata pentru 20-21 octombrie. Pe cat de necunoscut era pana mai ieri publicului de la 2 Mai, pe atat de simpatizat a fost acum programul UFO&UMMO, pentru repertoriul de drum'n'bass grupul colaborand cu Alex de la Alien Kru. DJ Tom Wilson (Marea Britanie) a tinut sa isi petreaca vacanta in Romania.

Cum nu se desparte de cutia sa cu discuri de vinil (care cantareste in jur de 25 de kilograme!), Yama Studios s-a gandit sa il aduca in fata publicului de la 2 Mai, programul sau de funk, hip-hop si drum'n'bass "made in England" fiind foarte bine primit la "Ciuc Undergroove Summer Nights". Printre cele mai inedite aparitii ale ultimului weekend dedicat muzicii underground s-a numarat si cea a grupului de hip-hop Junkyard.

Class, aflat in prim turneu de promovare a albumului "Color", a adunat la al sau concert tot satul, care a asistat la o cadere spectaculoasa (de la aproape 2 metri) a raperului trupei, Florin. Incidentul nu a afectat prea tare recitalul Class de la 2 Mai.

ai pentru ca intalnirea reprezentantilor centrelor rave de pe melagurile mioritice sa fie o reusita deplina, de la Cluj a venit DJ Horace D. (Horatiu Dumitras), organizatorul concertelor Rave Open Air din orasul sau. Alta surpriza a reprezentat-o recitalul lui Dream Doctor (Dan Handrabur), stabilit de 18 ani in Canada, unde a editat nu mai putin de 18 albume, printre care unul produs de EMI.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO