Auto

Fabrica Ramira din Baia Mare a semnat contracte cu Audi şi Daimler

Fabrica Ramira din Baia Mare a semnat contracte cu Audi...

Autor: Laurentiu Cotu

30.04.2015, 00:06 1623
Producătorul de componente pentru industria auto Ramira din Baia Mare, preluat în urmă cu doi ani de cehii de la Chropynska Strojirna, a avut în primul trimestru o cifră de afa­ceri de 3 mil. euro, mai mult cu 30% faţă de aceeaşi perioadă a anului tre­cut, susţinută de noile proiecte pentru domeniul auto, de câştigarea unor noi clienţi, dar şi de creşterea pro­duc­tivităţii.
 
Compania estimează pentru acest an o creştere de cel puţin 10% a afacerilor faţă de anul trecut, până la aproximativ 11 mil. euro.
 
„Derulăm noi proiecte pentru industria auto, am câştigat noi clienţi şi vrem să creştem capacitatea de pro­ducţie prin achiziţia de utilaje. Clienţii noi câştigaţi în 2014 sunt Audi Ungaria şi Daimler Germania, iar din acest an demarăm colaborarea cu Renault Franţa“, au declarat pentru ZF Tran­sil­­­vania reprezentanţii companiei Ramira.
 
Compania operează în domeniul componentelor auto, fiind axată pe fabricarea de structuri sudate. Ramira este specializată în programe complete de sudare a caroseriei şi linii de asamblare, inclusiv de control 3D. Fabrica deţinută de cehi la Baia Mare are o suprafaţă construită de 45.000 mp, din care o suprafaţă de 3.700 mp este ocupată de birouri. Compania are în derulare proiecte pentru Porche Panamera, Jaguar X760, Peugeot, Nissan şi Fiat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO