Auto

Fonduri europene pentru extinderea reţelei de staţii de încărcare pentru maşini electrice în România: Renovatio anunţă o finanţare de 9,5 mil. Euro

♦ CP Eldrive - Square 7 - staţii EV.
♦ Agenţia Executivă Europeană pentru Climă, Infrastructură şi Mediu (CINEA) va acorda Renovatio e-charge un grant de 9,5 milioane de euro pentru construcţia în România a 242 de noi staţii de încărcare de mare putere pentru maşini electrice.

♦ CP Eldrive - Square 7 - staţii EV. ♦ Agenţia Executivă Europeană pentru Climă, Infrastructură şi Mediu (CINEA) va acorda Renovatio e-charge un grant de 9,5 milioane de euro pentru construcţia în România a 242 de noi staţii de încărcare de mare putere pentru maşini electrice.

Autor: Bogdan Alecu

18.07.2023, 10:00 581

Renovatio şi Eldrive au accesat fonduri europene pentru a extinde reţeaua de staţii de încărcare pentru maşini electrice.

Eldrive are un buget de investiţii de 174 mil. euro pentru extinderea reţelei de staţii de încărcare şi vrea să construiască primele „benzinării“ pentru maşini electrice din România sub forma unor hub-uri cu 20 de staţii de încărcare. Din sumă, 40 mil. euro reprezintă o finanţare de la Banca Europeană de Investiţii.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO