Auto

Francezii de la Renault „cuceresc“ Rusia cu executivi din România

Francezii de la Renault „cuceresc“ Rusia cu executivi...

Autor: Bogdan Alecu

08.09.2016, 00:05 636

În mai puţin de şase luni doi executivi ai grupului Renault România au fost pro­movaţi de pe plan local la con­du­cerea unor divizii ale concernului francez în Rusia.

 
Astfel, Cornel Olen­draru va fi de luna viitoare director re­gional industrial pe regiunea Eurasia în cadrul Renault, în timp ce Nicolas Maure, fostul director general şi pre­şedinte al Automobile Dacia, a preluat în primăvara acestui an conducerea gigan­tului AvtoVaz din Togliatti. Lista este completată de Mihai Bordeanu, care în luna martie a acestui an a preluat funcţia de marketing&sales director al Renault pentru Eurasia, după ce anterior, timp de doi ani a fost director de mar­ke­ting pentru brandul Dacia în Marea Britanie, fiind cel sub mandatul căruia a fost lansată gama pe piaţa din Regatul Unit. Anterior, din România în Rusia a fost promovat şi Fabrice Cambolive, din funcţia de director comercial în România între ianuarie 2009 şi septembrie 2011 în cea de vicepreşedinte, responsabil de vânzări şi marketing pentru Grupul Renault în Rusia şi Eurasia până în iulie anul trecut. În prezent Cambolive este CEO al Renault Brazilia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO