Auto

Poliţia şi jandarmeria au defilat de 1 Decembrie cu noile modele Dacia, dar nu se anunţă niciun nou contract. Galerie FOTO

Autor: Bogdan Alecu

02.12.2012, 13:46 2182

În cadrul parteneriatului de durată dintre Dacia şi Ministerul Administraţiei şi Internelor (MAI), cele două instituţii au decis să includă o flotă de modele Dacia în cadrul Paradei Militare de 1 Decembrie.

Şapte autospeciale ale mărcii româneşti, printre care şi noile modele Dacia Logan şi Sandero lansate recent, au încheiat defilarea blocului de paradă al MAI.

Şase dintre modelele Dacia au fost echipate şi inscripţionate cu însemnele Poliţiei Române pentru Ordine Publică, unul dintre cei mai importanţi clienţi de flote ai constructorului de la Mioveni.

În cadrul coloanei de defilare a Poliţiei Române au fost incluse un vehicul Dacia Logan, două vehicule Dacia Sandero, două modele Dacia Dokker şi un vehicul Dacia Duster cu tracţiune integrală.


Inspectoratul General al Jandarmeriei Române a prezentat de asemenea în dispozitivul său de paradă un vehicul Dacia Logan, echipat şi inscripţionat cu însemnele speciale ale acestei instituţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO