Auto

Transportatorul rutier CDI, controlat de Ion Comuşi, se îndreaptă spre afaceri de 40 mil. lei

CDI are o flotă de maşini sub brandul Mercedes-Benz, operând în total 240 de autocare dar şi autobuze şi microbuze.

CDI are o flotă de maşini sub brandul Mercedes-Benz, operând în total 240 de autocare dar şi autobuze şi microbuze.

Autor: Mirabela Tiron

31.03.2017, 00:06 1529
Ion Comuşi, proprietarul companiei de transport rutier de persoa­ne CDI Transport Intern şi Interna­ţio­nal din Capitală, una dintre cele mai mari firme de pe piaţa de profil, spune că anul trecut compania a finalizat cu o cifră de afaceri de 38 de milioane de lei, faţă de 35,2 de milioane de lei cu un an în urmă şi că a ajuns la un trafic de 2,2 milioane de pasageri.
 
 „Anul trecut am reuşit să avem afaceri mai mari, iar pentru acest an estimez o creştere cu 10%. Avem flotă nouă de autocare, cu vârsta medie de şapte ani, iar toate rutele pe care ope­răm sunt foarte solicitate“, a de­clarat Ion Comuşi pentru ZF. Baza companiei în Capitală este autogara Ritmului, de pe strada cu acelaşi nume, din sectorul 2.
 
Activitatea de bază a companiei constă în transportul terestru de călători prin curse regulate în regim interju­de­ţean, completată prin transportul în ba­za curselor regulate speciale şi a curselor ocazionale.  Printre cele mai solicitate destinaţii cu frecvenţă zilnică se numără Bucureşti, Braşov, Bistriţa, Brăila, Tul­cea, Focşani, Piatra-Neamţ, Sucea­va, Reghin, Sighişoara şi alte oraşe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO