Bănci și Asigurări

Aegon România şi-au dublat afacerile în 2016, la 100 mil. de lei

Sînziana Maioreanu, general manager al Aegon România

Sînziana Maioreanu, general manager al Aegon România

Autor: Cristina Bellu

03.04.2017, 13:13 378

Compania de asigurări Aegon România, membră a grupului financiar cu acelaşi nume, a încheiat 2016 cu un nivel al primelor brute subscrise de 100.2 milioane lei, în crestere cu 49.7% faţă de anul 2015, când volumul total al primelor brute subscrise a fost de 66.9 milioane lei.

„Pe parcursul anului trecut am înregistrat o creştere foarte frumoasă a vânzărilor prin intermediul partenerului nostru strategic Banca Transilvania, dar şi datorită colaborării cu IdeaBank”, explică Sînziana Maioreanu, general manager al Aegon România, care se declară optimistă în legătură cu evoluţia din 2017 a companiei.

„La sfârşitul anului trecut, am lansat produsele Aegon şi în reţeaua Alpha Bank, aşa că avem motive să privim cu încredere la anul 2017.”

Din totalul de prime subscrise, 89% au fost asigurări de viaţă, anuităţi şi asigurări de viaţă suplimentare.

Rezultatele obţinute de compania de asigurări clasează Aegon România pe locul şapte la nivel naţional în topul companiilor de asigurări de viaţă în funcţie de primele brute subscrise anul trecut şi de cota de piaţă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO