Bănci și Asigurări

Banca Transilvania pemite schimbul valutar şi obţinerea cardului în euro online, în aplicaţia BT Pay

Banca Transilvania pemite schimbul valutar şi obţinerea...

Autor: Claudia Medrega

23.08.2023, 00:04 1063

Banca Transilvania a anunţat două funcţionalităţi noi în aplicaţia BT Pay, respectiv schimbul valutar şi obţinerea cardului în euro, BT Mastercard Direct. 

„De acum, utilizatorii BT Pay pot efectua schimb valutar în aplicaţie, dar şi deschide conturi curente în valuta dorită. Această opţiune completează tipurile de operaţiuni specifice conturilor curente. Venim cu o veste bună inclusiv pentru cei care au nevoie de un card în euro: îl pot solicita online, în BT Pay, fără a fi nevoie să vină într-o unitate BT“, declară Oana Ilaş, director general adjunct retail banking la Banca Transilvania. 

Prin opţiunea schimb valutar pot cumpăra sau vinde valută utilizatorii BT Pay care au  disponibilă în aplicaţie opţiunea Conturi. Dacă un utilizator BT Pay nu are cont în valuta de cumpărare, acesta se poate deschide simplu, fiind unul dintre paşii necesari pentru realizarea schimbului valutar sau oricând, tot în BT Pay/categoria Conturi. Opţiunea Schimb valutar apare în categoria Conturi din BT Pay, pentru fiecare cont în parte. Aplicaţia BT Pay poate fi descărcată gratuit din Google Play, App Store sau Huawei App Gallery.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO