Bănci și Asigurări

Bogdan Speteanu, şeful BCR Leasing, a fost ales preşedinte al ALB

Bogdan Speteanu, şeful BCR Leasing, a fost ales...

Autor: Anelis Baciu

13.05.2016, 00:00 539

Bogdan Speteanu (foto, 36 de ani), care conduce de şase ani compania de leasing financiar afiliată BCR, a fost votat ieri preşedinte al ALB - Asociaţia Societăţilor Financiare, organizaţia care reprezintă interesele industriilor de leasing şi credite de consum. El îl înlocuieşte pe Felix Daniliuc, CEO al Raiffeisen Leasing, care a deţinut această poziţie în ultimii doi ani.

Adunarea generală a ALB a votat ieri şi o schimbare de statut prin care durata mandatului de preşedinte se modifică de la un an la doi ani. Vicepreşedinte pe zona de credite de consum a fost aleasă Ema Randjac de la Cetelem. Bogdan Speteanu şi-a început cariera profesională în audit, la Raiffeisen, după care din 2004 a venit la BCR, ca şef de audit intern, apoi responsabil de programul de integrare a băncii în grupul Erste (2006), director al diviziei de strategie (2008) şi coordonator al programelor de eficientizare a costurilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO