Bănci și Asigurări

Cardul de credit UniCreditCard este accesibil direct de pe telefonul mobil şi are o limită de 20.000 lei. ”Clienţii pot înrola cardul în platformele de plăţi de tip wallet tot din aplicaţia Mobile Banking”

Cardul de credit UniCreditCard este accesibil direct de...

Autor: Roxana Rosu

04.05.2023, 14:48 102

Clienţii UniCredit Consumer Financing pot accesa cardul de credit UniCreditCard 100% Mobile direct de pe telefon, din aplicaţia Mobile Banking de la UniCredit Bank, acesta având o limită de 20.000 lei, a anunţat joi instituţia.

“În linie cu obiectivul pe care ni l-am asumat de a stimula digitalizarea şi simplificarea procedurilor bancare, noua ofertă UniCreditCard 100% Mobile propune clienţilor noştri o alternativă comodă şi foarte rapidă de a beneficia de un card de credit – direct în aplicaţia de telefon mobil. Ulterior achiziţionării, clienţii îşi pot activa cardul şi îl pot înrola în platformele de plăţi de tip wallet tot din aplicaţia Mobile Banking, fiind gata de utilizare şi având acces la numeroase beneficii.“, a declarat Sorin Drăgulin, Preşedintele Directoratului UniCredit Consumer Financing.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO