Ezio Salvai, noul preşedinte al Intesa Sanpaolo Bank România după retragerea lui Giovanni Battista Ravasio

25 iul 2017 Autor: Roxana Rosu

Salvai a ocupat anterior poziţia de vicepreşedinte al consiliului de administraţie, funcţia lui fiind preluată acum de Giampiero Trevisan.

Ezio Salvai este noul preşedinte al consiliului de administraţie al Intesa Sanpaolo Bank Romania, în locul lui Giovanni Battista Ravasio, care a decis să se retragă după 14 ani şi mai multe mandate la conducerea băncii.

Ezio Salvai a ocupat anterior poziţia de vicepreşedinte al consiliului de administraţie, funcţia lui fiind preluată acum de Giampiero Trevisan.

Giovanni Battista Ravasio, de profesie economist, are o carieră internaţională vastă, ocupând poziţii decizionale în diferite instituţii europene şi româneşti. A fost director general al D.G. EcFin din cadrul Comisiei Europeane, membru al consiliului de administraţie al Centrului Român de Politici Economice-CEROPE, membru al consilului de administraţie al Fondului de Investiţii Proprietatea şi preşedinte al European Investment Fund.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 25.07.2017

 
Cuvinte cheie:
intesa sanpaolo bank
, presedinte
, romania
, retragere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide