Bănci și Asigurări

Joi, 28 septembrie, Conferinţa ZF/ING „CEO Strategy – cum reacţionează şefii companiilor în perioadele dificile„. Cum câştigi teren în perioade de incertitudine maximă?

Joi, 28 septembrie, Conferinţa ZF/ING „CEO Strategy...

Autor: Răzvan Botea

26.09.2023, 13:51 64

Una dintre întrebările cheie pentru oricare şef de companie este cum să crească în vremurile de incertitudine. De multe ori, incertitudinea este mai de coşmar decât certitudinea că vremurile sunt grele, pentru că orice companie trebuie să îşi facă un plan de business care să corespundă cât mai mult cu realitatea din piaţă, oricare ar fi ea. Când realitatea se schimbă însă de la o lună la alta, aşa cum au arătat ultimii trei ani, cum îţi faci planul de creştere?

 Este una dintre întrebările la care vor răspunde invitaţii conferinţei ZF/ING CEO Strategy – cum reacţionează şefii companiilor în perioadele dificile.

Conferinţa va avea loc joi, 28 septembrie 2023 şi va fi transmisă live pe zf.ro şi pe paginile de social media ale ZF. Mai mulţi CEO ai unora dintre cele mai importante companii vor dezbate pe larg subiectele zilei pe agenda oricărui şef de companie.

Invitatul special este Uday Sareen - Head of Wholesale Banking Europe, Middle East & Africa, ING Group, care va discuta despre trecerea de la globalizare la deglobalizare, impactul inflaţiei şi creşterii dobânzilor asupra businessului, ce va face Germania în noul context.

Companiile trebuie să fie mult mai agile în vremurile actuale când pot avea loc evenimente majore, neaşteptate din punct de vedere geopolitic, economic, social care nu au fost luate în considerare.

CEO, directorii de companii, trebuie să fie pregătiţi pentru a face faţ

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO