Bănci și Asigurări

Mirela Călugăreanu, şefa Fiscului, este propusă să preia conducerea boardului CEC Bank, a şaptea bancă de pe piaţă

Mirela Călugăreanu este din august 2017 membru în boardul CEC Bank, iar în mai 2019 mandatul ei a fost reînnoit pentru încă 4 ani.

Mirela Călugăreanu este din august 2017 membru în boardul CEC Bank, iar în mai 2019 mandatul ei a fost reînnoit pentru încă 4 ani.

Autor: Claudia Medrega

04.09.2020, 00:05 1759

Mirela Călugăreanu, preşedinte al Agen­ţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) din vara anului 2019, cu rang de se­cre­tar de stat, urmează să devină şi preşe­din­te al Consiliului de administraţie al CEC Bank, memorandumul care vizează această nu­mire fi­gurând printre proiectele care pu­teau fi in­clu­se pe agenda şedinţei Guvernului de ieri. Func­ţia de preşedinte al boardului CEC Bank - in­sti­tuţie controlată de stat prin Ministerul Fi­nan­ţelor, a fost ocupată până acum de Tiberiu Mavrodin, fostul şeful Trezoreriei Statului.

„Prin Decizia Primului-Ministru nr. 104/ 2019, doamna Mirela Călugăreanu a fost nu­mită în funcţia de preşedinte, cu rang de secre­tar de stat al Agenţiei Naţionale de Ad­mi­nistrare Fiscală. Având în vedere cadrul le­gal existent şi ţinând cont de calităţile pro­fe­sionale şi experienţa doamnei Mirela Călu­gă­reanu, precum şi capacitatea de a lua de­cizii importante şi cu un grad ridicat de com­ple­xitate, supunem aprobării exercitarea de către doamna Mirela Călugăreanu, preşe­din­te cu rang de secretar de stat al Agenţiei Naţio­nale de Administrare Fiscală, şi a cali­tăţii de pre­şedinte al Consiliului de adminis­tra­ţie al CEC Bank S.A.“, se men­ţio­nea­ză în me­mo­randumul Ministrului Finan­ţelor, Florin Cîţu, propus pentru aprobare în Guvern.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO