Premieră de la ING. Credit instant de până la 90.000 lei care poate fi obţinut online prin platforma Home’Bank, cu semnătură electronică. Dobânda variază între 8,25% şi 11,95%

13 sep 2017 Autor: Alex Ciutacu

Daniel Llano Manibardo, head of retail la ING România: Este primul produs de acest fel din România şi suntem convinşi că această mutare va fi un element decisiv în piaţă. Analizele pe care le vom face asupra dosarelor de creditare online vor fi la fel de riguroase ca şi cele pe care le facem în agenţii.

ING România a lansat opţiunea de a obţine credite de nevoi personale instant, complet online, prin inter­mediul platformei Home’Bank, pro­dusul urmând să fie disponibil în următoarele două săptămâni.

Procesul online durează 15 minute, iar banii vor fi transferaţi în contul curent.

Produsul poate fi accesat deocamdată doar de cei 1,3 milioane de clienţii activi ai ING Bank, dar Daniel Llano Manibardo, şeful diviziei retail la ING Bank România, spune că va fi disponibil în curând şi pentru per­soanele care nu sunt clienţi ai ING.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.09.2017

 
Cuvinte cheie:
ING
, credit instant
, home'bank
, platforma
, Daniel Llano Manibardo
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide