Bănci și Asigurări

Programele economice ale prezidenţiabililor, analizate de şeful Consiliului Fiscal, Ionuţ Dumitru: „E bine să enunţi intenţii, dar trebuie să ai şi un plan”

Programele economice ale prezidenţiabililor, analizate...

Autor: Gândul

08.10.2014, 17:28 298

Ionuţ Dumitru, preşedintele Consiliului Fiscal, este de părere că intenţiile enunţate de prezidenţiabili în programele electorale sunt bune, însă acestea nu sunt însoţite de planuri concrete şi strategii care să asigure atingerea acelor deziderate. Dumitru a comentat marţi, la Gândul LIVE, punctele principale ale politicilor economice propuse de candidaţii înscrişi în cursa pentru şefia statului.

Ionuţ Dumitru este de părere că orice votant trebuie să fie informat în legătură cu politicile economice propuse de candidaţii la Preşedinţie, dar şi să poată discerne între promisiuni şi planuri concrete.

”Nici nu prea s-a discutat în dezbaterea publică de astfel de programe (economice, n.r.). Eu cred că orice cetăţean care merge la vot are nevoie să ştie care vor fi politicile economice”, a spus şeful Consiliului Fiscal la Gândul LIVE.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO