Vânzările de asigurări ale Omniasig au urcat cu peste 12% în S1, pană la 510 mil. lei

22 sep 2017 Autor: Anelis Baciu

Cele mai mari despăgubiri plătite de Omniasig în S1 pe clase de asigurare

1,4 mil. lei a fost valoarea celei mai mari daune plătite pe RCA ca urmare a vătămărilor corporale suferite de 11 persoane într-un accident în Germania

334.295 lei a fost cea mai mare daună plătită pe linia Casco ca urmare a unei coliziuni

1,3 mil. lei a fost cea mai mare daună plătită pe segmentul asigurărilor de locuinţe ca urmare a unui incendiu

Grupul VIG, acţionarul Omniasig, a înregistrat prime brute subscrise în valoare de 258,5 milioane de euro în intervalul ianuarie-iunie al acestui an, în scădere cu 3,1% faţă de aceeaşi perioadă din 2016.

Omniasig, una dintre cele mai mari companii de asigurări generale, a înregistrat prime brute subscrise de peste 510 milioane de lei în prima jumătate a acestui an. Faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, vanzările de asigurări sunt cu peste 12% mai mari. Omniasig vinde doar asigurări generale.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 22.09.2017

 
Cuvinte cheie:
omniasig
, asigurari
, vanzari
, urcare
, inregistrare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide