Acţionarii minoritari ai Primcom spun că FP şi SIF Muntenia i-au defavorizat la oferta de cumpărare

1 iul 2014 Autor: Adrian Cojocar

Acţionarii minoritari ai companiei imobiliare Primcom Bucureşti (PRIB), firmă listată pe piaţa RASDAQ şi controlată de Fondul Proprietatea, cu 75% din acţiuni, sunt nemulţumiţi şi spun că cei mai mari doi acţionari ai com­paniei, FP şi SIF Muntenia, au pro­fitat de poziţia lor în cadrul acţio­na­ria­tului pentru a-şi crea avantaje care îi defa­vorizează pe micii acţionari ai societăţii.
 
Primcom Bucureşti a derulat recent o ofertă publică prin care inten­ţiona să răscumpere un pachet de 167.000 de ac­ţiuni proprii de la acţionari la un preţ de 30 de lei, considerabil mai mare decât cel de pe bursă, respectiv 8,5 lei, la cât se tranzacţionau ac­ţiu­nile companiei înain­te de anunţarea ofertei.
 
WikiZF: Profilul companiei Fondul Proprietatea

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 01.07.2014

 

Cuvinte cheie:
actionari
, fondul proprietatea
, sif
, oferta
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide