Banca Transilvania a răscumpărat 2,1 milioane de acţiuni în cinci şedinte de tranzacţionare

21 mar 2017 Autor: Dan Grigore Ivan

Banca Transilvania (TLV), a doua cea mai mare bancă din sistemul românesc, după activele administrate, a răscumpărat 2,143 milioane de acţiuni, la un preţ de 2,7564 lei per unitate, în perioada 13 martie -17 martie, într-o tranzacţie totală în va­loare de 5,9 milioane lei.
 
Intermediarul tran­zacţiei a fost BT Capital Partners. Banca Transil­vania a anunţat recent un program de răscumpărare ce vizează un număr de 25 milioane de acţiuni, echi­valentul a 0,68% din ca­pitalul social, iar perioada de des­fă­şurare a progra­mului este 22 fe­bruarie - 27 martie 2017.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 21.03.2017

 

Cuvinte cheie:
banca transilvania
, actiuni
, rascumparare
, tranzactionare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide