Daniela Lulache, despre înlocuitorul său: Prelungirea provizoratului la conducerea Nuclearelectrica nu este de dorit

28 aug 2017 Ziarul Financiar

O prelungire a provizoratului la con­du­cerea Nuclearelectrica nu este de dorit, prin prisma proiectelor de retehnologizare şi extindere a duratei de viaţă a Unităţii 1 şi a celui de construcţie a reactoarelor 3 şi 4, ne­gociat cu parteneri din China, a declarat vineri directorul com­paniei Daniela Lulache.

Daniela Lulache va părăsi conducerea Nuclearelectrica la 2 septembrie, noul director general urmând să fie, pentru o perioadă de patru luni, Cosmin Ghiţă, un tânăr de 28 de ani.

Propunerea lui Cosmin Ghiţă pentru funcţia de director general al SNN, cu mandat provizoriu de 4 luni, a fost făcută de Comitetul de Nominalizare şi Remunerare din cadrul Consiliului de Admi-n­istraţie, în şedinţa în data de 21 august 2017.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 28.08.2017

 

Cuvinte cheie:
Daniela Lulache
, provizorat
, Nuclearelectrica
, director general
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide