Mihai Fercală nu se dă bătut în faţa ASF, care nu i-a dat aprobarea pentru un nou mandat la SIF Transilvania

25 oct 2016 Autor: Liviu Popescu

Mihai Fercală, 66 ani, preşedintele di­rec­toratului SIF Transilvania, şi so­cie­tatea au anunţat ieri pe bursă că au depus la Auto­rita­tea de Su­pra­ve­ghere Finan­ciară (ASF) con­testaţii împo­triva deciziei ASF de respingere a nu­mirii acestuia în funcţie pentru încă patru ani.

„În cadrul motivării contes­ta­ţiilor s-au avut în vedere mo­tive de nelegalitate şi nete­mi­nice pentru acest act adminis­tra­tiv“, susţine SIF3 Transil­vania.

Pe 13 octombrie, ASF a anunţat că nu l-a avizat pe Fercală pentru încă patru ani la conducerea SIF Transil­vania, iar printre motivele care au stat la baza deciziei au fost cele cu privire la competenţa, experienţa profe­sională, in­tegritatea şi buna reputeţie a lui Fer­cală.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 25.10.2016

 

Cuvinte cheie:
Mihai Fercală
, ASF
, mandat
, SIF Transilvania
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide