Business Construct

Eugen Vernea, Fratelli: Dacă am găsi mai mult personal, ne-am dezvolta mai mult, însă din păcate suntem limitaţi

Eugen Vernea: În Timpuri Noi Square, dezvoltăm trei restaurante. Toate vor fi inaugurate aproximativ în septembrie. Cele trei restaurante sunt diferite, nu concurează unul cu celelalte. Vor fi o cantină, o zonă de bistro şi Biutiful.

Eugen Vernea: În Timpuri Noi Square, dezvoltăm trei restaurante. Toate vor fi inaugurate aproximativ în septembrie. Cele trei restaurante sunt diferite, nu concurează unul cu celelalte. Vor fi o cantină, o zonă de bistro şi Biutiful.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

23.05.2017, 00:05 935
Deficitul de personal a ajuns şi la companiile care deţin mari lanţuri de restaurante pe piaţa locală, punând frână în calea expansiunii. Este şi cazul grupului Fratelli, după cum a spus Eugen Vernea, director de dezvoltare pentru Fratelli, Biu­tiful, Fratellini, Uanderful, în cadrul conferinţei Birouri & rezidenţial, organizată săptămâna trecută de Ziarul Financiar.
 
„Dacă am găsi mai mult personal, ne-am dezvolta mai mult, însă din păcate suntem limitaţi din acest punct de vedere, pentru că oamenii aleg să plece în alte ţări în loc să muncească în România“, a spus Eugen Vernea.
 
Fratelli va deschide în toamnă trei unităţi la parterul clădirilor de birouri Timpuri Noi Square, construite de Vastint. Spre deosebire de celelalte locaţii ale grupului Fratelli, acestea vor avea mai multe locuri la mesele mai înalte, pentru a susţine ideea de rapiditate în servirea mesei pentru corporatişti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO