Business Hi-Tech

70% din afacerile Electrogrup provin din telecom

02.09.2008, 20:26 24

Electrogrup din Cluj, companie specializata in constructii de infrastructura energetica, telecom si civila, care a deschis de curand un centru logistic in Bucuresti, inregistreaza cea mai mare parte a afacerilor pe segmentul de telecomunicatii.
Reprezentantii companiei au precizat ca 70% din cifra de afaceri a companiei, estimata la 27 mil. euro anul acesta, provin de pe acest sector. Electrogrup are incheiate contracte cu principalii operatori de telefonie mobila de pe piata locala - Orange, Vodafone, Cosmote, Telemobil, precum si cu operatorii de telefonie fixa Romtelecom si UPC. La inceputul saptamanii trecute, compania a anuntat deschiderea unei noi baze logistice in Bucuresti. Investitia s-a ridicat la 2,5 mil. euro, 25% din aceasta suma fiind finantata printr-un credit contractat de la Banca Transilvania, iar restul reprezentand investitii proprii, a precizat directorul executiv al Electrogrup, Teofil Muresan.
"Credem ca Bucurestiul va fi cel mai puternic centru al companiei noastre", a adaugat el. Electrogrup intentioneaza sa deschida anul viitor noi baze logistice la Timisoara si Cluj-Valcele, respectiv Brasov si Iasi in 2010, neprecizand suma la care se vor ridica aceste investitii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO