Business Hi-Tech

Magazinul online Vegis.ro: Într-un an, 10% din vânzări vor veni din străinătate

Mihai Bucuroiu, fondatorul şi directorul de dezvoltare al Vegis.ro

Mihai Bucuroiu, fondatorul şi directorul de dezvoltare al Vegis.ro

Autor: Ioana Nita

11.10.2016, 00:05 554
Magazinul online de produse natu­riste Vegis.ro, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa online de profil din România, are în plan să îşi dezvolte treptat businessului şi pe pieţele externe, ţinta fiind ca vânzările internaţionale să ajungă să genereze circa 10% din afaceri în decurs de un an.

Anul trecut, magazinul online a înregistrat o cifră de afaceri de 1,2 milioane euro, iar pentru 2016 mizează pe o creştere de 50% a veniturilor. Serviciul de livrare în străinătate a fost lansat recent ca urmare a cererilor primite de la românii care trăiesc în afara ţării. „Fiind un serviciu abia lansat, credem că anul acesta nu va depăşi 2% din totalul vânzărilor. În ceea ce priveşte primul an, vom urmări şi vom optimiza evoluţia, obiectivul nostru fiind să ajungă la 10% (din totalul vânzărilor – n. red.)”, a declarat Mihai Bucuroiu, fondatorul şi directorul de dezvoltare al Vegis.ro.

Magazinul online de produse naturiste a fost lansat în urmă cu patru ani, iar de atunci vânzările au crescut constant, în condiţiile în care tot mai mulţi români sunt interesaţi de un stil de viaţă sănătos şi de o nutriţie bazată pe alimente naturale şi ecologice. Anul 2015 a fost cel mai dinamic pentru Vegis.ro, vânzările magazinului online crescând cu peste 40% faţă de anul anterior.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO