Business Hi-Tech

Miri Varbitzky, vicepreşedinte vânzări pentru Europa, Orientul Mijlociu şi Africa la Stellar Cyber: Companiile trebuie să treacă de la apărare la prevenţia atacurilor cibernetice, altfel nu vor rezista

Miri Varbitzky, vicepreşedinte vânzări pentru Europa, Orientul Mijlociu şi Africa la Stellar Cyber: Avem nevoie de control şi mai multă vizibilitate, doar aşa ne putem proteja de atacuri cibernetice.

Miri Varbitzky, vicepreşedinte vânzări pentru Europa, Orientul Mijlociu şi Africa la Stellar Cyber: Avem nevoie de control şi mai multă vizibilitate, doar aşa ne putem proteja de atacuri cibernetice.

Autor: Alexandra Cepăreanu

03.11.2022, 11:00 114

„Vedem cum companii din toate domeniile caută şi implementează tot felul de soluţii de securitate cibernetică, însă numărul de atacuri creşte exponenţial. Deci, trebuie să scurtăm timpul în care detectăm atacul“.

În noul context economic, ca­re a dus la o accelerare a digitaliză­rii în toate industriile şi domeniile - în urma căreia numărul de atacuri cibernetice a crescut la nivel global - este nevoie ca antreprenorii, organi­za­ţiile şi companiile să treacă de la apărare la prevenţie, pentru a se pro­teja de atacatori şi de daunele pe care aceştia le pot provoca, a spus Miri Varbitzky, vicepreşedinte vânzări pentru Europa, Orientul Mijlociu şi Africa în cadrul companiei Stellar Cyber, care dezvoltă soluţii de secu­ritate cibernetică.

„Trebuie să regândim modul în care ne protejăm cibernetic astăzi, deoarece tot contextul este diferit. În prezent, vedem diverse companii care cumpără o mulţime de soluţii de securitate, caută cele mai bune solu­ţii, pentru că încearcă să fie cât mai protejate. Dar, în acelaşi timp, numă­rul de atacuri cibernetice creşte expo­nenţial. Deci, ceva nu funcţionează. Eu cred că trebuie să fim mai pre­ven­tivi, nu trebuie doar să reacţionăm la un atac. Trebuie să scurtăm timpul în care detectăm pericolul. Iar pentru a putea preveni un atac cibernetic a­vem nevoie de mai multă vizibilitate, doar aşa ne putem proteja“, a expli­cat Miri Varbitzky. Ea a fost prezentă în cadrul conferinţei Provision Secu­rity Day 2022, organizată de compa­nia ProVision, care distribuie tehno­lo­­gii şi servicii de securitate ciberneti­că la nivel naţional, fondată în 1997 de românul Alexandru Andriescu.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO