Business Hi-Tech

Omnilogic a devenit Distribuitor cu Valoare Adăugată al produselor Oracle în România

Autor: Ştefan Vrabie

28.07.2011, 11:48 264

Omnilogic, companie care distribuie şi furnizează servicii IT, aanunţat astăzi că a devenit distribuitor cu valoare adăugată alproduselor şi soluţiilor Oracle în România.

"Omnilogic va distribui gama completă de aplicaţii, produsehardware şi tehnologie Oracle în România. "Acest parteneriat vaconsolida canalul nostru de vânzări indirecte, care joacă un rolcheie în strategia noastră de afaceri. Pentru a obţine statutulOracle VAD, compania a trebuit să îndeplinească un set stringent decerinţe, bazate pe nevoile şi priorităţile ecosistemului departeneri şi clienţi Oracle", a declarat Vali Gaitan, SeniorDirector Indirect Sales.

Oracle a recunoscut Omnilogic pentru expertiza sa în livrareaaplicaţiilor, tehnologiei şi hardware-ului.

"Din relaţia de cooperare cu Omnilogic ne aşteptăm în particularla creşterea vânzărilor platformelor de tehnologie şi aplicaţiilornoastre Oracle, precum şi la vânzarea soluţiilor de hardware,pentru clienţii mici şi mijlocii, printr-o reţea de parteneriextinsă, pe care Omnilogic şi-a construit-o", a afirmat FlorinDrăgănescu, Oracle Alliance and Channel Manager.

Prin statutul de partener VAD, Omnilogic mai primeşte de laOracle asistenţă dedicată pentru managementul oportunităţilor,bazată pe un plan comun de dezvoltare care va contribui laextinderea ariilor de specializare şi creştere a veniturilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO