Plaut Consulting: Managerii cer soluţii IT care să le livreze rapid rapoarte despre business

8 oct 2014 Autor: Ioana Nita

În ultimii zece ani, companiile de pe piaţa locală au cerut soluţii software pentru a colecta diferite date legate de activitatea firmei, precum finan­ciar-con­tabile sau legate de relaţia cu clienţii, însă acum acestea resimt nevoia unor soluţii software cu ajutorul cărora să inter­preteze datele colectate, astfel încât să dis­pună de analize şi statistici necesare pentru luarea deciziilor de management – soluţii de business intelligence (BI), potrivit lui Robert Novak, directorul general al Plaut Consulting Romania, subsidiara locală a grupului austriac cu acelaşi nume. 

Piaţa locală de soluţii software şi servicii IT s-a situat anul trecut la circa 825 de mi­lioa­ne de euro, în creştere cu 8% faţă de 2012.

„În ultimii 10-15 de ani companiile au fost concentrate pe colectarea datelor şi au dez­voltat soluţii software de tip ERP, CRM etc. Iar acum am ajuns în momentul în care companiile au implementate aceste soluţii şi colec­tează tot mai multe date, însă infor­ma­ţiile sunt dificil de utilizat pentru luarea deci­ziilor manageriale“, a declarat pentru ZF Novak.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 08.10.2014

 
Cuvinte cheie:
solutii
, business
, livrare
, it
, manageri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide