Business Hi-Tech

RCS&RDS oferă serviciul Digi Storage şi pentru clienţii businees

RCS&RDS oferă serviciul Digi Storage şi pentru...

Autor: Adrian Seceleanu

29.06.2015, 00:00 452
Compania de cablu RCS&RDS, cel mai mare furnizor de servicii de internet prin linii fixe de pe piaţa locală, le oferă de săptămâna trecută şi clienţilor business acces la serviciul de stocare Digi Storage, la preţuri cuprinse între 4 lei şi 40 lei/lună (TVA inclusă). Serviciul poate fi achiziţionat doar cu condiţia existenţei un abonament la serviciile de internet Digi Net ale companiei. Pentru 4 lei spaţiul de stocare este de 50 GB, pentru 8 lei - 100 GB iar pentru 40 de lei - 1 TB. Digi Storage poate fi accesat de pe orice dispozitiv – PC cu sistem de operare Windows, Linux, Mac OS X sau dispozitive mobile - Android, iOS si Windows Phone. Aplicaţiile client pe care le oferă compania se sincronizează automat pentru toate dispozitivele utilizate.

„Totodată, utilizatorii care aleg să înlocuiască serverul de fişiere cu serviciul Digi Storage, au posibilitatea de a împărţi capacitatea de stocare cu toţi angajaţii companiei, alocându-le acestora atât un spaţiu comun, cât şi unul privat care poate fi administrat direct din browser”, conform reprezentanţilor companiei. „Digi Storage le oferă clienţilor noştri flexibilitate, mobilitate, accesibilitate de oriunde, oricând, oferind în acelaşi timp posibilitatea ca toate datele să fie într-un singur loc, indiferent de tipul echipamentului şi a tehnologiei de acces utilizate” a declarat Mihai Struţeanu, director comercial Digi Business. Înainte de a fi recrutat de RCS&RDS, în 2011, Struţeanu a lucrat anterior pentru Vodafone (11 ani) şi UPC România (2 ani).

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO