Business Hi-Tech

Smartphone-ul Nokia E6 vine la un preţ de 400 euro

Smartphone-ul Nokia E6 vine la un preţ de 400 euro

Autor: Ştefan Vrabie

07.07.2011, 00:04 1230

Compania finlandeză Nokia a lansat în România smartphone-ulbusiness Nokia E6, cu tastatură qwerty şi ecran tactil de înaltărezoluţie, la un preţ de aproximativ 400 de euro.

Nokia E6, care este succesorul modelelor E71 şi E72, are ca sistemde operare ultima generaţie a platformei dezvoltată de Nokia numităSymbian Anna şi vine împreună cu aplicaţii de tip businesspreinstalate precum Mail for Exchange şi Microsoft CommunicatorMobile.
"Nokia E6 este conceput pentru oamenii care doresc soluţii - atâtîn mediul de afaceri, cât şi în ceea ce priveşte divertismentul", adeclarat Răzvan Petrescu, country manager al Nokia România. "Oferimposibilitatea gestio­nării a până la zece conturi de email, o sumăde aplicaţii preinstalate precum şi notificări în timp real pentrureţelele de socializare, terminalul Nokia E7 putând fi folositdeopotrivă pentru divertisment, cât şi pentru funcţii de business",a mai spus el.
Telefonul are o memorie internă de 8GB care poate fi extinsă pânăla 32 GB prin intermediul unui card microSD. Camera foto are 8magapixeli şi este dotată cu dual LED flash.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO