Business Hi-Tech

Softiştii de la AROBS văd o creştere de 25% a afacerilor: „România rămâne atrăgătoare pentru outsourcing“

Softiştii de la AROBS văd o creştere de 25% a...

Autor: Laurentiu Cotu

05.05.2016, 00:06 366
Furnizorul de soluţii software AROBS Transilvania, controlat de Voicu Oprean, mizează în acest an pe un avans de aproximativ 25% al afacerilor faţă de 2015, având în vedere contractele semnate deja cu noi clienţi, dar şi creşterea unora dintre proiectele existente.
 
Anul trecut grupul de firme AROBS a înregistrat o cifră de afaceri totală de 20 de milioane de euro, mai mult cu aproape 30% faţă de anul anterior, datorită creşterii numărului de proiecte pentru partenerii străini, mai ales pentru industriile auto şi farmaceutică, dar şi extinderii portofoliului de clienţi, care folosesc soluţia TrackGPS, de monitorizare a flotelor auto. În acelaşi timp, filialele AROBS din Moldova şi Ungaria aproape şi-au dublat afacerile. „Pentru 2016 estimăm un avans de aproxi­mativ 25% al afacerilor, având în ve­dere contractele semnate deja cu clienţi noi, dar şi creşterea unora dintre proiectele exis­tente. România rămâne, în continuare, o pia­ţă atrăgătoare pentru externalizarea ser­vi­ciilor, aşa că nu vă aşteptaţi ca industria IT să urmeze un trend descendent anul aces­ta“, a declarat Voi­cu O­prean, CEO AROBS Transilvania Soft­ware.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO