Tranzacţia începutului de an în IT. Americanii de la Fitbit preiau Vector Watch, cel mai mare pariu al unor romani pe piaţa globală de gadgeturi

11 ian 2017 Autor: Adrian Seceleanu

Americanii au preluat "o serie de active de la Vector Watch, un pro­du­că­tor de wearables extrem de respectat din Europa, cunoscut pentru abordarea sa inovativă şi funcţională în design şi dezvoltare."

Compania americană Fitbit, cel mai mare jucător de pe piaţa de gadgeturi purta­bile, cu vanzări de apro­ximativ 2 miliarde de do­lari anul trecut, a preluat platforma sof­t­ware şi echipa Vector Watch - un producător de ceasuri inteligente lansat în Romania şi controlat în continuare de antreprenori locali - în cadrul unei tranzacţii cu o valoare neprecizată.

"Fitbit confirmă că a preluat o serie de active de la Vector Watch, un pro­du­că­tor de wearables extrem de respectat din Europa, cunoscut pentru abordarea sa inovativă şi funcţională în design şi dezvoltare", au declarat pentru ZF re­pre­zentanţii Fitbit. Anunţul tranzacţiei a fost făcut iniţial de echipa Vector: "Sun­tem încantaţi să anunţăm că echipa Vector Watch şi platforma noastră soft­ware se alătură Fitbit, liderul pieţei de echipamente conectate pentru sănătate şi fitness."

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.01.2017

 
Cuvinte cheie:
IT
, Tranzactie
, Fitbit
, Vector Watch
, preluare
, gadgeturi
, gadget
, design
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide