Business Hi-Tech

UPC relansează oferta de net şi voce pentru IMM-uri

UPC relansează oferta de net şi voce pentru IMM-uri

Autor: Adrian Stefan Seceleanu

22.06.2011, 00:00 356

UPC, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală decomunicaţii, a lansat o ofertă clienţiilor întreprinderi mici şimijlocii (IMM) care combină servicii de internet şi abonamente detelefonie cu minute incluse în reţele fixe şi mobile, la preţuri cepornesc de la 11 euro (fără TVA).

Noile Pachete Office de la UPC Business oferă acces la InternetBusiness Fiber Power, cu viteze de până la 120 Mbps, alături deservicii de telefonie cu până la 1.000 de minute incluse înabonamente, către orice destinaţie fixă sau mobilă din România,precum şi către destinaţii internaţionale (reţele fixe din ţărilemembre UE, reţele fixe şi mobile din SUA şi Canada).

Spre exemplu abonamentul cu un tarif lunar de 25 de euro includeprintre altele acces la net cu viteza de download de 25 Mbps, 300de minute de apeluri către orice reţea fixă sau mobilă din Româniaşi unele reţele internaţionale.

"Observăm tendinţa de a acorda o atenţie mult mai marecosturilor implicate de comunicaţii şi un interes crescut pentrupachete, faţă de servicii separate, pentru că de obicei pacheteleaduc discount-uri", a declarat Cristina Costăchescu, director demarketing al diviziei UPC Business. UPC România, divizie acompaniei americane Liberty Global, a avut anul trecut venituri de120,9 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO