Business Internaţional

Donald Trump îi ia apărarea fiului său, o persoană "de calitate", "transparentă" şi "nevinovată"

Donald Trump îi ia apărarea fiului său, o persoană...

Autor: Mihai Draghici

12.07.2017, 20:01 53

"Fiul meu Donald a făcut o treabă foarte bună aseară. A fost deschis, transparent şi nevinovat. Aceasta este cea mai mare vânătoare de vrăjitoare din istoria politică. Trist!", a transmis preşedintele Donald Trump miercuri prin Twitter.

"Fiul meu este o persoană de înaltă calitate şi aplaud transparenţa sa", a transmis Donald Trump într-o altă declaraţie, citită de Sarah Huckabee Sanders, purtător de cuvânt al Casei Albe.

Donald Trump, preşedintele SUA, nu ştia de iniţiativa fiului său de a discuta cu oficiali ruşi în scopul discreditării candidatului democrat Hillary Clinton, susţine Donald Trump jr, potrivit Fox News.

Donald Trump jr. afirmă că nu i-a spus tatălui său despre întrevederea pe care a avut-o în iunie 2016 cu avocata rusă Natalia Veselnitskaya. "Nu i-am spus. Nu însemna nimic. Nu era nimic de spus. Nici măcar nu mi-aş fi amintit de această situaţie dacă nu ar fi început presa să răscolească. Au fost 20 de minute pierdute, o ruşine", a declarat Donald Trump jr.

Donald Trump jr., fiul cel mare al preşedintelui SUA Donald Trump, a publicat marţi email-uri prin care confirmă relatările că ar fi discutat cu un procuror rus, în campania electorală, pentru a primi informaţii compromiţătoare despre fostul candidat democrat Hillary Clinton, scrie The New York Times.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO