Business Internaţional

Donald Trump probabil a dezvăluit informaţii clasificate despre CIA, acuză un congresman democrat

Donald Trump probabil a dezvăluit informaţii...

Autor: Mihai Draghici

16.03.2017, 20:21 63

Într-un interviu acordat postului Fox News, Donald Trump a încercat să justifice sugestiile că Turnul Tower ar fi fost interceptat în timpul mandatului preşedintelui Barack Obama, în campania electorală prezidenţială.

"Apropo de CIA, vreau ca oamenii să ştie că au fost sustrase date de la CIA prin atacuri cibernetice, s-au luat o serie de lucruri, în anii Administraţiei Obama. Nu a fost în timpul nostru", a spus Trump.

Ca reacţie, Adam Schiff, membru al Comisiei pentru Informaţii a Camerei Reprezentanţilor, a acuzat că Donald Trump este neglijent cu informaţii clasificate.

"Preşedintele pare să fi vorbit despre un lucru care, dacă se va dovedi adevărat şi precis, ar putea fi considerat informaţie clasificată", a afirmat Schiff, citat de site-ul Politico.com.

Site-ul pentru transparenţă WikiLeaks a dezvăluit recent o serie de informaţii sustrase de la CIA prin atacuri cibernetice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO