Business Internaţional

Cel puţin şapte persoane au fost rănite de un atacator cu un topor. Presupusul autor al atacului din Dusseldorf este în stare gravă

Cel puţin şapte persoane au fost rănite de un atacator...

Autor: Mihai Draghici

10.03.2017, 00:52 7846

UPDATE: Cel puţin şapte persoane au fost rănite în atacul din această noapte

Individul suspectat că a comis atacul cu topor în Gara centrală din oraşul german Dusseldorf este în stare gravă, anunţă Poliţia regională, citată de revista Die Welt.

Conform Poliţiei germane, după comiterea atacului cu topor, agresorul a încercat să fugă, traversând calea ferată şi sărind de pe o pasarelă, de la înăţimea de şase-şapte metri.

Individul s-a rănit grav şi este la spital, fiind plasat în arest preventiv. Nu se cunoaşte identitatea agresorului şi nici motivul atacului, dar autorităţile germane nu tratează incidentul ca fiind de natură teroristă.

În cadrul operaţiunii forţelor speciale, a fost arestat încă un suspect, care în momentul de faţă este interogat.

Cinci persoane au fost rănite în atacul cu topor comis în Gara centrală din Dusseldorf (vestul Germaniei), unele fiind în stare gravă, relatează presa germană.

"Atacul a fost semnalat la ora 20.50 (21.50, ora României), în Gara centrală din Düsseldorf. Un individ înarmat cu un topor a atacat oamenii la întâmplare. Cinci persoane au fost rănite, una fiind în stare gravă. Suspectul a încercat să fugă sărind de pe o pasarelă, dar a fost arestat. Se află la spital, în stare gravă. Zona este percheziţionată, iar la locul atacului a fost găsit un topor", a transmis Poliţia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO