Business Internaţional

Se încinge lupta pentru titlu în Anglia. City a întors rezultatul şi a urcat pe locul 2

Se încinge lupta pentru titlu în Anglia. City a întors...

Autor: Petru Mazilu

06.04.2024, 16:29 45

Fotbaliştii de la Manchester City au reuşit să întoarcă rezultatul în partida disputată sâmbătă, în deplasare cu echipa Crystal Palace. Ei au câştigat şi au egalat liderul, Liverpool. Pe locul 3 este Arsenal Londra.

Partida Crystal Palace-Manchester City, din etapa a 32-a din Premier League s-a încheiat cu victoria clară a oapeţilor. Aceştia au înscris patru goluri şi au câştigat cu 4-2. Gazdele au deschis scorul în minutul 3 prin Jean-Philippe Mateta. Kevin De Bruyne a egalat în minutul 13 şi apoi jucătorii antrenaţi de Josep Guardiola au mai înscris de trei ori. Rico Lewis a marcat în minutul 47, Erling Haaland a înscris în minutul 67, iar Kevin De Bruyne a făcut dubla în minutul 70. Ultimul gol al meciului a fost înscris de gazde în minutul 86 prin Odsonne Edouard.

În urma acestei victorii, City a depăşit-o în clasament pe Arsenal şi a egalat-o la puncte pe echipa de pe primul loc Liverpool.

Lupta pentru titlu continuă deoarece până la finalul campionatului mai sunt şapte etape. De asemenea, Liverpool şi Arsenal nu au jucat încă meciurile din această etapă. Tot sâmbătă, Arsenal va juca în deplasare cu Brighton, iar Liverpool se va deplasa duminică pe terenul celor de la Manchester United.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO