Business Internaţional

SUA lansează raiduri aeriene în Libia, vizând poziţii ale reţelei teroriste Stat Islamic

SUA lansează raiduri aeriene în Libia, vizând poziţii...

Autor: Mediafax

01.08.2016, 18:24 36590

Armata Statelor Unite a iniţiat, luni, o campanie de raiduri aeriene în Libia, vizând, la solicitarea Administraţiei libiene susţinută de ONU, poziţii ale reţelei teroriste Stat Islamic.

Guvernul libian susţinut de Naţiunile Unite a cerut Statelor Unite să distrugă poziţiile organizaţiei teroriste Stat Islamic, informează NBC News şi BBC News.

Cel mai bine ”păzit” secret al Facebook: Al doilea site al reţelei de socializare, gândit special pentru a vorbi cu prietenii

Care sunt diferenţele dintre vălurile islamice purtate de femeile musulmane

Cum arată staţiile de metrou din Coreea de Nord. "Unul dintre cele mai misterioase şi frumoase sisteme de tranzit de pe pământ"

Fayez Serraj, liderul Consiliului prezidenţial susţinut de ONU, a declarat luni că avioane americane au bombardat deja oraşul Sirt, fieful reţelei teroriste Stat Islamic, situat în nordul Libiei, la peste 400 de kilometri de Tripoli.

"Consiliul prezidenţial a solicitat susţinerea directă a Statelor Unite pentru bombardamente punctuale. Primele raiduri aeriene au avut loc luni, în oraşul Sirt, generând numeroase victime", a spus Serraj.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO