Companii

Antreprenori locali. Reţeaua de magazine cu materiale de construcţii Max din Constanţa, deţinută de familia Dumitru, a ajuns la afaceri de 127 mil. lei în 2022

Antreprenori locali. Reţeaua de magazine cu materiale de...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

29.05.2023, 16:30 1290

În toamna anului 2022, reţeaua de magazine Max s-a extins cu un magazin nou, investiţie de 2 milioane de euro, al 12-lea punct de vânzare din portofoliu.

Reţeaua de magazine cu materiale de construcţii Max din judeţul Constanţa, deţinută de familia Dumitru, a ajuns la afaceri de 127 de milioane de lei în 2022, în creştere cu 8% faţă de anul precedent, potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului de Finanţe. Profitul a fost în scădere cu 14%, ajungând la 7,1 milioane de lei, iar numărul mediu de angajaţi a fost anul trecut de 290, în uşoară creştere comparativ cu anul precedent.

Reprezentanţii companiei nu au răspuns so­licitării ZF referitoare la evoluţia bu­sinessului anul trecut şi planurile pentru 2023.

În toamna anului 2022, reţeaua de magazine Max s-a extins cu un magazin nou, investiţie de două milioane de euro, al 12-lea punct de vânzare din portofoliu, la Murfatlar, acolo unde a pornit practic businessul. Cu un an înainte, Max SRL a finalizat şi un depozit logistic tot în oraşul Murfatlar, cu scopul de a creşte categoriile de produse comercializate, de a eficientiza spaţiile de depozitare, dar şi viteza de livrare către client.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO