Companii

Austriecii de la Rondocarton investesc 20 mil. euro în modernizarea fabricilor de carton ondulat

Austriecii de la Rondocarton investesc 20 mil. euro în...

Autor: Laurentiu Cotu

21.02.2017, 00:04 1147

Compania Rondocarton, parte a grupului austriac Rondo Ganahl, a demarat un proiect de investiţii de aproximativ 20 mil. euro pentru modernizarea fabricilor de carton ondulat din Apahida (Cluj) şi Târgovişte. Proiectul de modernizarea a fabricilor deţinute de austrieci în România se va derula pe parcursul a doi ani şi va fi susţinut din fonduri proprii.

Fabricile de carton ondulat Rondocarton din Apahida şi Târgovişte au o capacitate totală de 120 de milioane de metri pătraţi de ambalaje pe an fiecare, potrivit informaţiilor de pe site-ul grupului austriac. „Investiţiile din acest an în modernizarea fabricilor din Apahida şi Târgovişte sunt estimate la 12-15 milioane de euro, urmând ca anul viitor să mai alocăm încă 5 milioane de euro pentru finalizarea acestui proiect. Vom realiza proiectul de modernizare din fonduri proprii, fiindcă în România, pentru o multinaţională este destul de greu să atragă fonduri nerambursabile, de tipul ajutoarelor de stat, sau fonduri europene“, a declarat pentru ZF Transilvania Teofil Câmpean, şeful fabricilor de carton ondulat Rondocarton din Târgovişte şi Cluj ale grupului austriac Rondo Ganahl.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO