Companii

Camelia Şucu a pariat pe un business cu sucuri naturale care generează vânzări totale de 160.000 € pe an

Camelia Şucu a pariat pe un business cu sucuri naturale...

Autor: Roana Rotaru

30.06.2016, 00:07 7901
Compania Iconic Health, contro­la­tă în proporţie de 60% de către fe­meia de afaceri Camelia Şucu, a avut anul trecut vânzări totale de peste 160.000 de euro din pro­du­cerea şi co­mer­cia­liza­rea de sucuri natu­rale din fructe şi legume, meniuri sănătoase şi pro­grame de detoxifiere, în creştere cu 15% faţă de anul prece­dent, rezul­tate ob­ţinute cu ajutorul a 13 sa­lariaţi.

„Investiţia iniţială a fost de câteva zeci de mii de euro, în principal pe aparatele pe care le-am comandat din America. Am optat la început pentru un spaţiu mai mic, dar destul de repede am fost nevoiţi să mutăm producţia într-o hală mai mare de 1.000 mp în cadrul pieţei de gros, deoarece cererea a devenit tot mai mare şi lanţul scurt de aprovizionare este mult mai redus“, a decla­rat pentru ZF an­tre­pre­noa­rea Camelia Şucu, care pe lângă afa­ce­rea cu sucuri mai de­ţine şi Piaţa de Gros Abun­dia din Ca­pitală şi maga­zinele de mobila Class Living.

Cele mai vândute produse din portofoliul com­paniei sunt sucurile naturale din fructe şi legume. „Sun­tem prezenţi în super­marketuri în zonele de «Grab and Go»“, a adăugat antreprenoarea.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO