Chris­tian von Albrichs­feld, şeful Continental: Industria auto se schimbă. Este nevoie de experţi în software

13 iun 2017 Autor: Adriana Mit

Grupul german Continental, unul dintre cei mai mari producători de componente auto din lume, anunţă că vrea să crească numărul de angajaţi în România cu 1.500 de persoane, în acest an, şi că are nevoie în special de experţi în software.

„Sectorul automotive se află într-o continuă schimbare. Este nevoie de experţi în software, precum şi cu alte competenţe care să con­tribuie din plin prin ideile lor inovative la dezvol­tarea acestui do­meniu. Vorbim despre oameni care generează idei ce aduc plusvaloare siste­melor din auto­vehicule. În acest an, Con­tinental are pla­nificată creşterea numă­rului de angajaţi în România cu 1.500 de persoane“, a declarat Chris­tian von Albrichs­feld, directorul general al Continental România.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.06.2017

 
Cuvinte cheie:
Chris­tian von Albrichs­feld
, Continental
, Industria auto
, software
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide