Corneliu Pascu, acţionar al Iridex şi fost senator, investeşte 10 mil. euro într-un proiect rezidenţial în Drumul Taberei. „Sursele de finanţare sunt surse proprii şi surse atrase prin credit bancar.“

5 sep 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Compania Iridex Group Import Export, cu activitate în gestionarea deşe­urilor, controlată de omul de afaceri Corneliu Pascu, 76 de ani, inves­teşte zece milioane de euro într-un an­samblu rezidenţial cu trei blocuri din Drumul Taberei. „Sursele de finanţare sunt proprii şi surse atrase prin credit bancar. În total, Grunenpark Residence cuprinde 84 de unităţi (locuinţe – n. red.). Construcţia a început pe 23 mai 2016 şi se va finaliza în primăvara lui 2018“, spune Ricardo Pătran, managing director în cadrul companiei care se ocupă de promovarea proiectului.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 05.09.2017

 
Cuvinte cheie:
locuinte
, drumul taberei
, tabara
, actionari
, ansamblu rezidential
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide