Companii

Cosmin Bradea, directorul general al Cargo Partner: „În România ne continuăm dezvoltarea, mărim spaţiile logistice în Bucureşti, Cluj şi Timişoara“. Compania oferă servicii de transport aerian, maritim, feroviar şi rutier, plus depozitare şi distribuţie

Cosmin Bradea, directorul general al companiei Cargo Partner.

Cosmin Bradea, directorul general al companiei Cargo Partner.

Autor: Mirabela Tiron

08.02.2024, 17:00 79

Japonezii de la Nippon Express, un grup cu 73.000 de angajaţi în 50 de ţări, au intrat în acţionariatul Cargo-Partner la nivel internaţional.

Compania Cargo Partner, filiala locală a grupului austriac cu acelaşi nume, care a fost preluat la nivel internaţional de japonezii de la Nippon Express, va investi în dezvoltarea spaţiilor logistice din Bucureşti, Cluj-Napoca şi Timişoara, potrivit oficialilor companiei.

„Subsidiarizarea Cargo-Partner va com­pleta infrastructura logistică a grupului Nippon Express din Europa Centrală şi de Est, care va avea o creştere semnificativă în viitor ca bază de producţie în regiunea euro­peană şi va permite grupului Nippon Express să-şi extindă în continuare reţeaua globală şi să-şi consolideze serviciile pe care le oferă în regiunea europeană“, a spus pentru ZF Cosmin Bradea, directorul general al compa­niei Cargo Partner.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO