Companii

CTP poziţionează proiectul Bucharest North drept un hub logistic pentru piaţa de e-commerce: după Sezamo, Mobexpert şi Micul Fermier, vine şi Finestore.ro

CTPark Bucharest North

CTPark Bucharest North

Autor: Bogdan Alecu

25.08.2023, 09:30 523

CTP, cel mai mare proprietar şi dezvol­tator de spaţii logistice şi industriale din Europa, a livrat pentru FineStore, cel mai mare magazin online de băuturi alcoolice din România, un depozit de aproape 10.000 mp în CTPark Bucharest North, amplasat în zo­na Ştefăneşti - Afumaţi din nordul Capitalei.

FineStore vine în completarea altor nume cu activitate în e-commerce precum Sezamo, Mobexpert, Micul Fermier dar şi alte companii precum DSV sau Tuborg, prezente în proiectul Bucharest North.

„CTPark Bucharest North s-a poziţionat ca un nou hub logistic pentru piaţa de e-com­merce din România, apropierea parcului in­dus­trial de Bucureşti şi forţa de muncă locală calificată atrăgând mai multe companii de e-commerce în proiect. Parcul acoperă di­verse tipuri de spaţii industriale şi logistice, de la tem­peratură controlată până la zone dedicate co­merţului electronic“, a spus Ana Dumitrache, managing director CTP România. Suprafaţa totală disponibilă pen­tru închiriere în prezent este de aproximativ 65.000 mp. Spaţiile care pot fi închiriate por­nesc de la 1.000 mp.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO