Companii

DAN Air: Dacă problemele de pe Aeroportul Braşov se vor rezolva, vom opera doar de acolo în programul de iarnă. Vom mai opera de la Bucureşti doar până la sfârşitul verii

 DAN Air: Dacă problemele de pe Aeroportul Braşov se...

Autor: Miruna Diaconu

05.07.2023, 12:00 2044

Compania aeriană, fondată de fostul pilot Dan Iuhas,  a fost înfiinţată în 2017 sub numele de Just Us Air, însă în 2021 s-a rebranduit în DAN Air.

Compania aeriană DAN Air, singurul operator de pe Aeroportul Braşov, are în plan ca în programul de zboruri din iarnă să scoată cursele de pe aeroportul Otopeni şi să se concen­treze doar pe Braşov, acesta fiind şi planul iniţial, însă problemele de pe terminalul Ghimbav i-au determinat să înceapă operarea şi de la Bucureşti.

„Ne-am dori să ne concentrăm doar asupra Braşovului, dar trebuie să mergem la Bucureşti pentru controale tehnice, de aceea am pus şi Bucureştiul la vânzare. Braşovul rămâne baza, toate rutele de deplasare au fost create ţinându-se cont de Braşov, tot ce a fost planificat a avut, în primul rând, Braşovul. Bucureştiul a apărut ulterior din cauza problemelor de pe aeroportul Ghimbav. Vom menţine Bucureştiul până la sfârşitul verii, iar în programul de iarnă cred că vom opera doar de pe Braşov“, spune Matt Ian David, CEO-ul DAN Air.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO