Nobel Oil intră în Constanţa şi mai vrea trei benzinării anul acesta

18 mai 2016 Autor: Roxana Petrescu

Aproape de începerea sezonului estival, Nobel Oil, cel mai nou nume intrat pe piaţa de aproape 10 miliarde de euro a car­bu­ranţilor, deschide o benzinărie în Constanţa, a doua unitate de acest tip după ce com­pania a terminat anul trecut construcţiile la o unitate în Iaşi.
 
Unitatea, a cărei construcţie a durat trei luni, este amplasată pe Şoseaua Mangaliei, 154. Deşi compania nu a comunicat cifrele din spatele investiţiei, în medie pentru a ridica o nouă benzinărie sunt necesare fonduri de circa un milion de euro.
 
„Staţia din Constanţa este a doua deschisă în România“, a declarat John Long, directorul general al Nobel Oil Downstream. Potrivit informaţiilor funizate de companie, anul acesta Nobel Oil ar trebui să mai deschidă trei noi puncte de alimentare. Firma nu a precizat unde vor fi realizate investiţiile.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 18.05.2016

 
Cuvinte cheie:
Nobel Oil
, constanta
, benzinarii
, deschidere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide