Primele date despre insolvenţa Arelco Power: creditorii au o lună la dispoziţie să se adune la masa credală a companiei

9 mar 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Furnizorul de energie Arelco Power, care şi-a cerut insolvenţa în urmă cu câteva săptămâni, spune că motivele care au stat la baza acestui demers au fost, printre altele, probleme cu finanţarea, în condiţiile în care băncile nu au mai asigurat ajutorul financiar al societăţii, potrivit informaţiilor publicate în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă.
 
„La această dată, debitoarea deţine datorii scadente foarte mari, solicită admiterea cererii de deschidere a procedurii, aceasta (Arelco – n. red.) având intenţia de a se reorganiza, şi numirea în calitate de administrator judiciar pe AA Consultants SPRL“.
 
Administrator judiciar provizoriu pentru Arelco a fost numit Trust Insolvency SPRL.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 09.03.2017

 
Cuvinte cheie:
Arelco
, insolventa
, companie
, creditori
, dispozitie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide